28 stu 2023
T. Paleka: Sve je spremno za jesenski dio teniske lige rekreativaca. Neka igre počnu.
Naslovna slider

T. Paleka: Sve je spremno za jesenski dio teniske lige rekreativaca. Neka igre počnu.

Nakon uspješno odrađenog pilot projekta teniske lige veterana sve je spremno i za početak jesenskog djela natjecanja. Da se malo vratimo unatrag i podsjetimo kako je završio prvi dio. Do naslova najboljeg u premijernom izdanju stigao je Hrvoje Grgurović koji je bio bolji od Mateja Pavlovića. Treće mjesto osvojio je Bojan Bevanda svladavši Mladena Juricu.

Voditelj lige, Tomislav Paleka najavio je ono što nas očekuje.

„Pilot projekt protekao je iznad svih očekivanja. Bilo je prijavljeno 54 tenisača rekreativca koji su najprije igrali u devet grupa a potom i samo razigravanje koje nas je dovelo do prvog pobjednika Hrvoja Grgurovića. Već tada znali smo da je ovo bio pun pogodak te smo odmah odlučili krenuti s pripremama i za jesenski dio“.

Po broj prijavljenih bit će zanimljivo i ovog puta.

„Itekako, ukupno nas je sada 66 što je za svaku pohvalu. Sustav natjecanja je opet isti, po skupinama pa kasnije slijedi razigravanje. Istaknuo bih da ovog puta imamo i dvije dame koje će nastupiti, sretni smo radi toga. Početak je u ponedjeljak 28. kolovoza, završetak lige je predviđen 10. prosinca dok ćemo pobjednika dobiti 17. prosinca. Sve je spremno, puno sreće želim svim sudionicima i neka pobjedi najbolji“.