21 ruj 2023
J. Perković: Dođite i pridružite nam se u NK Abecedi sporta
Naslovna slider

J. Perković: Dođite i pridružite nam se u NK Abecedi sporta

NK Abeceda sporta ozbiljno se uhvatila posla pod vodstvom voditelja Jure Perkovića i njegovih pomoćnika. S upisom djece vrtićke i školske dobi krenulo se u Poličniku početkom mjeseca kolovoza.

Sada se to sve još proširilo i na Zadar.

„Točnije na Višnjik gdje smo na obnovljenim terenima počeli s radom 22.kolovoza i sve do 1. rujna su otvoreni dani pa tko god želi vidjeti naš način rada i treniranja može nam se pridružiti. Tu smo za sve upite i veselimo se dolasku novih polaznika“ – ističe Perković.

Na tome ne mislite stati.

„U periodu koji je ispred nas slijedi otvaranje i još jedne lokacije u Zadru i to u ŠRC Franka Lisice gdje će raditi mala djeca, želimo svoj djeci koja dođu kod nas osigurati maksimalno dobre uvjete za rad. Također bih istaknuo da smo uz postojeći trenerski kadar angažirali još dva trenera, profesora Kineziologije, Juru Vuletu i Josipa Kvartuča“.

Uspostavili ste i suradnju s mladim uzrastima ŽNK Donat.

„Tako je, početak suradnje kreće s prvim danom mjeseca rujna. Sve curice ćemo skupiti u i objediniti u jednu cijelinu te ćemo taj način praktički kontrolirati cijeli ženski nogomet u Županiji“.

Dokle se stiglo s metodom rada Coerver Coaching Hrvatska.

„Od sredine rujna krećemo i suradnju s našim partner klubom Coerver Coaching Hrvatska. Naime, treneri iz coerver tima će dolaziti u naš klub dva puta mjesečno i djeca će moći trenirati po najboljoj metodi rada po kojoj rade najveći europski klubovi. Pozivam svu djecu koja se žele uključiti u rad da nam se prijave preko naše facebook stranice NK ABECEDA SPORTA ili na broj 095/8967827“.