01 lis 2023
T. Prostran: Znam dobro zašto se Kolossos odlučio za mene
Košarka

T. Prostran: Znam dobro zašto se Kolossos odlučio za mene

Zadarski košarkaški internacionalac, Toni Prostran pronašao je novi klub. Nakon sezone provedene u Nevezisu iz Litve njegovo odredište u sezoni koja je pred vratima bit će grčki Kolossos s otoka Rodos.

Pun ambicija je Toni uoči ovog novog izazova u karijeri.

“Jedva čekam početak sezone. Ugovor sam potpisao na jednu sezonu. Dolazim u momčad koja je u vrhu grčke lige koja je jedna od najjačih u Europi. Znam što se od mene očekujem, znam zašto su me doveli. Dolazim kao prvi razigravač i nastojat ću vrlo brzo i dokazati da nisu pogriješili što su se odlučili za mene. Jedino što želim je da me zdravlje posluži, ostalo je moja briga. Ovo mi je novi veliki korak u karijeri, želim napraviti sada i još veći iskorak. Sve ide svojim redom”.

Zna li nekog od novih suigrača.

“Poznat mi je samo Malcolm Griffin koji je prošle sezone igrao u Latviji, druge ne poznam. Nema veze, imamo još do početka sezone priliku za dobro se uigrati i upoznati. Očekivanja u klubu su velika, želja je da se izbori plasman u doigravanje. Dat ću sve od sebe da svom novom klubu to svojim igrama i omogućim, jasno, uz veliku pomoć ostalih suigrača”. 

Ne sumnjamo da će se Toni i u Grčkoj brzo aklimatizirati i pokazati koliko može, a može puno. Sretno.