09 pro 2023
A. Bajlo: Osmijesi na licima djece i njihovih roditelja ono je čemu smo težili. Hvala svima.
Naslovna slider

A. Bajlo: Osmijesi na licima djece i njihovih roditelja ono je čemu smo težili. Hvala svima.

Dodjelom diploma i nagrada danas je na Višnjiku završio i drugi dio Inter Academy nogometnog kampa. Kao i na prvom i na ovom je bilo veselo. Uz polaznike bili su nazočni i njihovi roditelji te je sve prošlo u ugodnom raspoloženju.

Ujedno, ovim je i kamp, njegovo prvo izdanje stiglo do kraja. Rezime nam je dao organizator, Anastazio Bajlo.

„Iako je tek sada sve završilo, mogu reći da sam i više nego zadovoljan i sretan. Osmijesi na licima djece i njihovih roditelja je ono čemu smo težili. Oni su bili najbitniji i po njihovim reakcijama vidimo da su zadovoljni“. 

Prvi put nešto organizirati uvijek je najteže.

„Slažem se, mi gotovo pa nismo imali pravo na krivi korak. Zna se što je Inter u svijet nogometa a pogotovo njihova škola nogometa i omladinski pogon. Pet njihovih trenera bilo je tu, uz naše dečke koji su im pomagali odradili su strašan posao. Zahvaljujem im se svima od srca, nije bilo lako, ujutro i popodne po nesnosnim vrućinama sve to sa smješkom odraditi. Uspjeli smo, sretni smo i već sada gledamo prema drugom kampu sljedeće godine“.

Zadar će opet biti domaćin.

„Kamp će naredne godine trajati četiri tjedna. Jedan tjedan sigurno će biti u Zadru a ostala tri ćemo još vidjeti. Dosta je izgledno da neki bude i održan izvan granica Lijepe naše. Imamo sada dosta vremena da sve dobro rezoniramo, da vidimo što treba popraviti kako bi sljedeće godine sve to još bilo odrađeno na znatno višem nivou. Ispit smo položili i svaki drugi kamp bit će puno bolji“.