19 ožu 2024
U zemlji svjetskih prvaka VK Zadar 1952 ima četvrti omladinski pogon u državi!
Naslovna slider

U zemlji svjetskih prvaka VK Zadar 1952 ima četvrti omladinski pogon u državi!

Još jedno veliko priznanje stiglo je u Vaterpolo klub Zadar 1952 koji tijekom cijele godine ispisuje nove stranice svoje povijesti. Rezultati njihovih predstavnika u svim uzrasnim kategorijama za svaku su pohvalu.

Ono s čime se sada Zadrani mogu pohvaliti je da su sezonu u natjecanju za Trofej Toni Nardelli završili kao četvrti klub u državi po rezultatima postignutim sa svojim omladinskim pogonom.

Trofej Toni Nardelli dodjeljuje Hrvatski vaterpolski savez najuspješnijim klubovima za rezultate mlađih uzrasnih kategorija ostvarenim u prvenstvu i Kupu tijekom sezone.

Prvi je dubrovački Jug, drugo mjesto podijelili su zagrebačka Mladost i Primorje, Zadar je četvrti a iza njega ostali su POŠK, KPK, Mornar, Jadran, Medveščak, Solaris. Više od 100 susreta odigrali su mladi Zadrani da bi stigli do ovog ostvarenja.

“Ovaj rezultat godi ali i obvezuje za dalje. Moramo sada nastaviti još jače, brže, čvršće. Puno je truda, mukotrpnog rada svih u klubu uloženo, ogromna pomoć roditelja je tu. Svi zajedno tvorci smo ovoga. Još jednom smo pokazali da u zadarskoj vaterpolskoj svijeći ima ulja. Idemo hrabro dalje” – poručuje trener u VK Zadar 1952, Goran Jovančević.