09 pro 2023
Naglić u srijedu okuplja prvu momčad
Košarka

Naglić u srijedu okuplja prvu momčad

Službeno okupljanje prve momčadi KK Zadar te početak priprema za sezonu 2017/18. održat će se u srijedu 16. kolovoza od 18 sati u velikoj dvorani na Višnjiku, najavili su iz kluba.

Prvom treningu nazočit će svi igrači koji su pod ugovorom te nekoliko igrača koji treniraju sa Zadrom.

– Prvi dio priprema odradit ćemo u Zadru. U rujnu imamo dogovorene nastupe na turnirima u Italiji (Venecija) i Mađarskoj (Paks). Dogovorili smo 2. rujna u Splitu prijateljsku utakmicu s domaćinom, a na putu prema turniru u Italiju odigrat ćemo u Rijeci utakmicu sa Škrljevom. Iako malo kasnimo s popunjavanjem rostera, vjerujem da ćemo novu sezonu dočekati spremni – poručuje trener Zadra Aramis Naglić.

Uz nekoliko mlađih igrača koji su predvođeni kapetanom Lovrom Bašićem od prošlog tjedna trenirali u svojevrsnoj predfazi priprema, a s kojima su bila i dvojica iskusnijih igrača, centar Šime Špralja i krilni igrač Dino Cinac, sutra se očekuje priključivanje Jakova Vladovića, Mislava Brzoje i Kristijana Krajine. Postoji mogućnost i dolaska još dvojice novih igrača na pozicijama centra i krilnog centra.

Podsjetimo, od prošlosezonske momčadi više nema Ivana Marinkovića, Borisa Baraća, Ivana Ramljaka, Maja Kovačevića, Lovre Mazalina, Aleksandra Yaneva Georgieva, Marija Špalete i Ivana Vraneša koji su tijekom ljeta pronašli nove klubove.