27 srp 2024
A. Bajlo: Interovi treneri oduševljeni su kako djeca sve upijaju od njih
Naslovna slider

A. Bajlo: Interovi treneri oduševljeni su kako djeca sve upijaju od njih

Prvi od dva djela Inter Academy nogometnog kampa na Višnjiku završio je jučer. Na njemu je bilo 84 polaznika u dobi od 5 – 17 godina koji su pod budnim okom petorice trenera iz Intera i njihovih zadarskih pomoćnika odradili zacrtano.

“Iako su vrućine bile nesnosne nije bilo popusta za nikoga. Imam samo riječi hvale za svu djecu. Stvarno su bili izvrsni i vjerujem da su i oni uživali isto kao i mi. Zadovolji su i roditelji i to je ono što nas dodatno još veseli. Jučer je bilo svečano zatvaranje kampa, dodjela diploma i nagrada. Posjetio nas je i freestyler Rafael Spajić, tu su i karaoke, za svakog ponešto se nađe” – istaknuo je organizator kampa, Anastazio Bajlo.

“Drugi dio počinje danas.

“Tako je, više od 60 polaznika je tu. I oni će raditi dva puta na dan, znači ukupno četiri sata dnevno, Radi se ozbiljno i to smo i znali. Sve ide po planu”.

Kakve informacije imate od gostiju iz Intera.

“Treneri iz Intera su jako zadovoljni, tereni su ih oduševili, a najviše su se oduševili djecom koja pozorno sve slušaju od njih i upijaju svaku riječ, savjet”.

Nogomet je prioritet ali nije sve na ovom kampu.

“Tu je i odmor, zabava, sve kako bi se djeca osjećala izvrsno. Pauze su od 11 i 30 do 14 i 30. Tada su djeca u dvorani, uz hranu tu su im i razne animacije, kvizovi, nema slobodnog neiskorištenog vremena”.