03 pro 2023
Odlazim u Nymburk a Zadar mi ostaje u predivnom sjećanju
Košarka

Odlazim u Nymburk a Zadar mi ostaje u predivnom sjećanju

Odlazaka jako puno a dolazaka gotovo da i nema za sada. Još uvijek je sve to u fazi razgovora. Jasno, mislimo na KK Zadar. Posljedni igrač koji je napustio klub s Višnjika je Boris Barać. Njegovo novo odredište je češki Nymburk.

Dvije i pol godine Barać je igrao za Zadar. Definitivno, dugo razdoblje.

„Jeste, nije malo. Došao sam na poziv tadašnjeg trenera Ante Nazora. Uz njega još su me vodili Matulović, Plantak i Naglić. Posebno bih se zahvalio Aramisu Nagliću, odličnom treneru i čovjeku pred kojim je velika karijera. Pod njegovim vodstvom digli smo se prošle sezone dosta, nadam se da će ove to sve biti i još bolje. Ostalo je nekoliko igrača, doći će još neki, vjerujem u dobru godinu“.

Vrijeme provedeno u Zadru.

„Predivno, Zadar će mi ostati u izvrsnom sjećanju. Igrati u Zadru san je svakog košarkaša. Istina, posebno je užitak kada se pobjeđuje, kad se gubi bude i povika. Ipak, to je razumljivo, Zadar uz svoju povijest, dvoranu i uvjete koje ima zaslužuje borbu za najviše pozicije. Tornado je posebna priča, takvu podršku ima malo tko, svaka im čast, oni su uvijek pravi vjetar u leđa“.

Odlazak u Nymburk.

„Nova stranica u mojoj karijeri, spreman sam za nove izazove. Sve je na meni. Samo neka budem zdrav i ne sumnjam da će i sezona biti odlična“.

Sretno Boris i nadamo se da će te put opet dovesti u klub iz Donatovog grada.