28 svi 2023
Nogometaši Hrvatske i Italije do 19 godina u srijedu na Stanovima!
Naslovna slider

Nogometaši Hrvatske i Italije do 19 godina u srijedu na Stanovima!

Hrvatska nogometna reprezentacija dolazi u Zadar. U srijedu, 9. kolovoza 2017., s početkom u 18:30 sati na stadionu Stanovi odigrat će se prijateljska utakmica između reprezentacija Hrvatske i Italije do 19 godina. Bit će to prvi put nakon punih 20 godina da jedna hrvatska selekcija dolazi u Zadar. Posljednji put, ujedno i jedini od samostalnosti, Hrvatska je na Stanovima igrala 1. svibnja 1997., kada je naša juniorska reprezentacija s 0:1 poražena od Švicarske.

“Izuzetno smo ponosni što ćemo ugostiti hrvatsku reprezentaciju i što će se na Stanovima ponovno svirati Lijepa naša. To je velika čast, ali i potvrda dobrog rada u Nogometnom klubu Zadar. Od kraja prošle godine napravili smo mnogo toga glede uvjeta igranja na našem stadionu i drago mi je da je Hrvatski nogometni savez to prepoznao. Pred nama je još mnogo posla, ali činjenica da smo dobili zeleno svjetlo za ovu utakmicu i od Saveza i od Ministarstva unutarnji poslova govori da smo na pravom putu. Dat ćemo sve od sebe da što bolje ugostimo naše reprezentativce i goste iz Italije te da iz našega grada ponesu kući lijepe uspomene. Ovom prilikom htio bih pozvati sve Zadrane, kao i sve naše goste da dođu na Stanove i budu dio ove lijepe priče”, kazao je Svetko Ćustić, predsjednik Uprave Nogometnog kluba Zadar.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a o točnom terminu početka prodaje i prodajnim mjestima iz Kluba će javnost obavijestiti naknadno.