17 tra 2024
OK Zadar radi nova dva terena za trening u ŠC Višnjik!
Naslovna slider

OK Zadar radi nova dva terena za trening u ŠC Višnjik!

Iako u Odbojkaškom klubu Zadar sezona odmora još uvijek traje mreže u dvoranama ipak ne miruju. Ali samo figurativno govoreći jer ne tresu ih lopte već radnici koji u dvoranama 1 i 4 Sportskog centra Višnjik od jednog terena za odbojku rade dva.

Naime, njihova stara baza u dvorani na Baninama kroz nekoliko će dana postati gimnastički centar pa su se u klubu morali odlučiti na ovakav potez. Odbojkaši i odbojkašice Zadra tako će na raspolaganju za treninge imati četiri terena neophodna za kvalitetan rad u ispunjavanju svih ciljeva postavljenih pred njih u novoj sezoni.

Naravno, jedan od glavnih zadataka postavljena ispred oba kolektiva bit će očuvanje prvoligaškog statusa. Postoje neke teze kako bi se od ove sezone natjecanja mogla modificirati, odnosno vratiti se na Ligu 12, no dok se o tome službeno ne očituje Hrvatski odbojkaški savez nema previše smisla uopće načinjati tu temu.

Za sada su tek dvije stvari u odbojkaškom klubu Zadar poznate. Jedna je da pripreme za novu sezonu počinju 16.08., a druga da će igrače i igračice u njih povesti novi trener zadužen za kondicijsku spremu Domeniko Kresoja.