28 svi 2023
Hrvoje Grgurović najbolji teniski rekreativac Grada Zadra
Naslovna slider

Hrvoje Grgurović najbolji teniski rekreativac Grada Zadra

Susretima za poredak u Teniskom klubu 08 na Boriku završen je pilot projekt teniske lige veterana Grada Zadra.

Do naslova najboljeg u premijernom izdanju stigao je Hrvoje Grgurović koji je u zanimljivom finalnom dvoboju rezultatom 7:6, 6:4 bio bolji od Mateja Pavlovića. Treće mjesto osvojio je Bojan Bevanda svladavši sa 7:6, 6:3 Mladena Juricu.

Začetnik ove lige veterana Zadar 08, Tomislav Paleka.

„Presretan sam da smo uspjeli ovu zamisao realizirati u djelo. Svoju ideju sam predstavio Lovri Rončeviću predsjedniku TK Zadar 08 kome se sve to svidjelo i krenuli smo sasvim spontano kroz rekreaciju brojnih ljubitelja tenisa kojih ima u gradu. Mi smo ih uspjeli povezati, točnije, osmislili smo koncept igranja tenisa tako da smo skupili zavidan broj igrača. Ukupno je u ovom pilot projektu sudjelovalo 54 igrača, koji su najprije igrali u devet grupa a potom i samo razigravanje koje nas je dovelo do prvog pobjednika Hrvoja Grgurovića“.

Da je tenis idelan sport za sve generacije zorno dokazuje i jedan podatak.

„Tako je, najstariji igrač je bio 73-godišnji Mile Kevrić. Nema granica za tenis, već sada pozivam i ostale naše sugrađane da nam se priključe za novu ligu, onu jesensku koja počinje vrlo skoro 28. kolovoza i trajat će 21. prosinca. Svi su dobrodošli“.

Pozivnicu ste dobili, priključite se ljubiteljima bijelog sporta čijih poklonika u našem gradu ima jako puno.