27 tra 2024
Ljetni kamp u Jiu jitsu klubu Zadar. Instruktori su Leonardo Vieira i Jackson Souza.
Borilački

Ljetni kamp u Jiu jitsu klubu Zadar. Instruktori su Leonardo Vieira i Jackson Souza.

Aktivnosti u Jiu-jitsu klubu Zadar ne prestaju niti  kroz ljeto tako da i ove godine u periodu od 4.08.do 7.08. dečki iz kluba organiziraju već 6 ljetni kamp za seniore.

Kamp je međunarodnog karaktera tako da se na njemu očekujem preko pedeset sportaša iz cijele Europe. Glavni instruktori na kampu su svjetska poznata imena Leonardo Vieira i Jackson Souza.

“Nema stanke kod nas. Pravi sportaši to sebi ne mogu niti dopustiti. Odmor i kad je mora biti aktivan. Veselimo se što jedna lijepa tradicija ide dalje a pogotovo smo sretni što ćemo za instruktore imati tako renomirana imena. Vieira i Souza imaju puno toga za pokazati, uistinu vrijedi doći pogledati to što će oni prezentirati” – dodao je trener u klubu, Damir Šalina.

Treninzi će se održavati u prostorijama Jiu-jitsu klub Zadar u vremenu od 9 do 12 u prijepodnevnim satima te od 19,00 do 22,00 u popodnevnim satima. Dvorana u navedenom periodu će biti otvorena cijeli dan tako da zainteresirani mogu slobodno vidjeti sportaše na djelu. Pozivnicu ste dobili, slobodno navratite.