08 lip 2023
I. Vrbnjak: Iako ne idem na SP-o sretan sam što sam dio reprezentacije. Vrijeme radi za mene.
Naslovna slider

I. Vrbnjak: Iako ne idem na SP-o sretan sam što sam dio reprezentacije. Vrijeme radi za mene.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija do 20 godina odrađuje posljednje pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu. od 5. do 15. kolovoza.

Sve donedavno dio reprezentacije je bio i Zadranin, Ivan Vrbnjak. Međutim, po završetku turnira u mađarskom Szombatelyu gdje je odigrao jednu od tri utakmice, izbornik Nikica Gulin procijenio je da mu Vrbnjak ipak neće biti potreban za Beograd.

„Tako je to u sportu, ja sam dao sve od sebe i nadao se da ću biti među odabranim. Izbornik je drukčije procijenio i idemo dalje. Ja sam ponosan što sam dio reprezentacije, čast mi je odazvati se na svako okupljanje i uvijek ću. Ovog puta idu neki drugi dečki, za naredno natjecanje ću se potruditi još više da ja budem među njima“.

Vrijeme radi za Ivana. Najmlađi je član reprezentacije, mahom je to generacija 97. dok je on 1999. godište.  Sve ovo može mu biti samo još jedan veći motiv.

„Definitivno, tako i gledam na sve to. Nije mala stvar i proći cijele te pripreme i biti u reprezentativnom sustavu. To je za mene jedan veliki dobitak i sretan sam radi toga. Dečkima želim puno sreće, u meni će imati najvećeg navijača“.

Što sada.

„Kratak ali stvarno vrlo malen predah i početak priprema za Regionalnu ligu. Prošla godina bila je debitanska, sačuvali smo ostanak a sada ćemo pokušati biti još bolji. Vjerujem da to možemo i ostvariti“.

S lijeva na desno: Lovre Zelić i Ivan Vrbnjak