31 svi 2023
B. Miletić: Zadovoljan sam a sada se okrećemo kvalifikacijama za SP-o u Francuskoj
Naslovna slider

B. Miletić: Zadovoljan sam a sada se okrećemo kvalifikacijama za SP-o u Francuskoj

Prijateljski ogled Hrvatske ženske nogometne reprezentacije čiji je izbornik Božidar Miletić s reprezentacijom Jordana odigran na stadionu u Lučkom završio je uvjerljivom pobjedom Hrvatske 3:0.

„Prioritet utakmice je stavljen na fazu napada i to je bilo na dobroj razini što je rezultiralo i s 3 zgoditka i 4-5 izvanrednih prigoda. Igračice su bile motivirane bez obzira na neugodan termin odigravanja ove utakmice i u potpunosti su opravdale poziv. Moram biti zadovljan i jesam.“

Hrvatsku žensku seniorsku reprezentaciju od rujna čekaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Francuskoj, u skupini sa Švedskom, Danskom, Ukrajinom i Mađarskom.

„Sad nas čeka ono za što smo radili sve ovo vrijeme. Uistinu je sve moguće iako moramo biti realni, na dobrom smo putu ali treba nam još vremena i strpljenja za veliki iskorak. Međutim, iznenađenja su uvijek moguća tako da već sada mogu reći da niti jednom našem suparniku neće biti lako protiv nas. Dapače, nikoga se bojim i uvjeren sam da će cure dati svoj maksimum“.

Uz Miletića zadarske snage u ženskoj nogometnoj reprezentaciji i ovog puta su zastupali trener vratarki, Krešo Jakiln i kondicijski trener, Jure Perković.