08 lip 2023
Za sada četvero kandidata za poziciju direktora KK Zadar s.d.d.
Košarka

Za sada četvero kandidata za poziciju direktora KK Zadar s.d.d.

Još u ponedjeljak na radnom je stolu direktora u ostavci Košarkaškog kluba Zadar Borisa Skroće  stajala tek jedna prijava za javni natječaj koji je KK Zadar s.d.d. raspisao za mjesto direktora tog Društva.

Kao što smo već ranije pisali, jedini kandidat tada je bio Željko Žilavec. S današnjim danom stvari su se malo promijenile, a u Klub su zaprimljene još tri prijave. Kako su nam javili iz Kluba na natječaj su se javili još i David Gunjević, Andrijan Šandrić te Branko Ganzulić.

Prvi je široj javnosti poznat najviše po obavljanju posla glasnogovornika u KK Zadar odakle je krenuo dalje sa skupljanjem potrebnog iskustva za posao na koji se javio u natječaju. Šandrić je, pak, prilična nepoznanica u sportskim krugovima, dok je odvjetnik Branko Ganzulić između ostalog Zadranima poznat iz Turističke zajednice Grada Zadra i kao bivši predsjednik Vaterpolo kluba Zadar.

Svaku od ovih prijava trebao bi pregledati Nadzorni odbor kluba i tek će se onda znati ispunjavaju li svi kandidati uvjete iz natječaja. Kad će se to i dogoditi uistinu je teško reći u ovim trenucima kada se stari Nadzorni odbor raspušta da bi se oformio novi.

U svakom slučaju vremena za gubljenje nema pa bi se tom logikom dalo zaključiti da ćemo ime novog direktora saznati vrlo brzo.