28 ruj 2023
Uzbudljivi susreti i danas na VAKANZA-i!
Naslovna slider

Uzbudljivi susreti i danas na VAKANZA-i!

Nakon zabavnog vikenda u kojem je otvaranje VAKANZA-e uveličala akrobatska skupina „Krila Oluje“, jedna od najboljih svjetskih letačkih skupina koja je na zadovoljstvo više od 10 tisuća ljudi izvela svoj show a nakon kojeg je uslijedio prvo koncert grupe Forum a dan poslije i koncert pod radnim naslovom „In Funk We Trust“ kojeg je izveo najbolji europski tribute to Jamiroquai band „Jamiromania“ koji su došli iz Riminija(Italija) uveličati proslavu, došlo je vrijeme i za sportski dio.

Odigrano je i prvo kolo ovogodišnjeg izdanja VAKANZA turnira gdje su nastupile momčadi Konobe Kamen i ekipa Vojnički Brodarica.

Utakmica je bila izuzetno napeta sa mnoštvo preokreta gdje je konoba Kamen vodila u jednom trenutku 4:1 da bi potom 6 sekundi prije kraja kapetan Vojničkog Ante Rubeša postigao gol za 6:6.

Nagovještaj je da će ovogodišnja VAKANZA za koju se prijavilo 10 ekipa biti poprilično uzbudljiva.

Inače ekipe su raspoređene u dvije skupine po 5 momčadi i to po sljedećem rasporedu:

SKUPIINA A: KONOBA KAMEN, VOJNIČKI BRODARICA, ASU TOVARI,PINAC PREKO,MAMMA MIA NEMA LABAVO

SKUPINA B: JADER CC, PETRČANE, LA BODEGA, CROCCANTE TEAM, NESVRSTANI

Suci Igor Šarić i Marin Stipić održavali su autoritet i suzdržavali se od ispada smijeha na koji ih je tjerao dvojac voditelja Davor i Prte.

Ni nevrijeme ni kiša nisu smanjili posjećenost ili utjecali na uvijek dobru atmosferu kad su utakmice na rasporedu.

Danas se igraju utakmice u 3 termina: 17.30, 18.15 i 19h

17.30 – ASU TOVARI – KONOBA KAMEN

18.15 – PETRČANE – JADER CC

19.00 – MAMMA MIA NEMA LABAVO – PINAC PREKO

Zanimljivo je da Petrčane predvodi poznati klapski pjevač Duje Stanišić a za čiju momčad još nastupa i Krešimir Zrilić koji uz Antu Rubešu (Vojnički Brodarica) i Marka Sutlovića Bubija (Croccante team) čini trojac jedinih igrača koji su nastupili na svih dosadašnjih 10 izdanja VAKANZA-e

Za svaku pohvalu.