08 lip 2023
Kristijan Jurić novi je član Nogometnog kluba Zadar
Naslovna slider

Kristijan Jurić novi je član Nogometnog kluba Zadar

Nakon što je prošlu sezonu proveo u drugoligašu Lučkom, mladi (1997.) zadarski veznjak, Kristijan Jurić vratio se u svoj matični klub.

Lijepo je ponovno biti kući, u mom Zadru. Na povratak sam se odlučio nakon razgovora s direktorom Svetkom Ćustićem, kada sam vidio da se na Stanovima radi ozbiljan projekt kako bi se Zadar vratio tamo gdje mu je mjesto, u Prvu HNL. Naš cilj u nadolazećoj sezoni je povratak u Drugu HNL, a onda vjerujem da kroz godinu-dvije možemo napraviti i iskorak u najviši rang. No, idemo korak po korak. Sada je najvažnije da se dobro pripremimo za ono što nas očekuje u Trećoj HNL, koja nije nimalo laka, ali vjerujem da imamo kvalitetu i snagu za naslov prvaka“.

Osvrnuo se i na sezonu provedenu u Lučkom?

Bilo je to dobro iskustvo za mene, naročito jer je Druga HNL bila dosta jaka i prošla sezona mi je sigurno pomogla da napredujem kao igrač. Dat ću sve od sebe da ove sezone budem još bolji i pomognem momčadi da ostvarimo željeni cilj.

Zašto broj 20?

Iz zafrkancije sa Želimirom Terkešom, koji je ostavio velik trag u Zadru igrajući u tom dresu pa da vidimo hoću li se moći nositi s tim pritiskom. Nadam se da hoću“, zaključuje posljednji u nizu povratnika u Nogometni klub Zadar.