26 tra 2024
B. Miletić: Polako se nazire kadar igračica  koje će krenuti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo
Naslovna slider

B. Miletić: Polako se nazire kadar igračica koje će krenuti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Hrvatska ženska reprezentacija odigrat će 27. srpnja prijateljsku utakmicu protiv Jordana, na stadionu u Lučkom koja će se igrati s početkom u 18 sati i 30 minuta.

Tim povodom, okupljanje najboljih hrvatskih nogometašica dogodit će se danas u Zagrebu. Izbornik reprezentacije je naš Zadranin, Božidar Miletić koji nam je i reko koja je svrha ovog okupljanja.

„Ovo je jedna od posljednjih provjera igračica prije početka kvalifikacija za SP-o  u rujnu. Polako se nazire kadar igračica s kojima će se krenuti u kvalifikacije pa tako još nekoliko igračica traži svoje mjesto u kadru kroz ovu utakmicu. Cure su iznimno motivirane i to mi je posebno drago. Sve je na njima.“

Evo popisa igračica koje je pozvao izbornik, Božidar Miletić.Doris Bačić (Einheri), Stephanie Bukovec (Kanada), Matea Bošnjak (Sindelfingen), Mihaela Horvat (Split), Iva Landeka (Rosengard), Ivana Slipčević (Bayern), Ivana Rudelić (USV Jena), Carina Roščić (Grasshoppers), Monika Conjar (Pomurje), Anela Lubina (Split), Janja Čanjevac (Dinamo), Isabella Dujmenović (ASK Erlaa), Ivana Maltašić (Osijek), Kristina Šundov (Basel), Sandra Žigić (USV Jena), Maria Kunštek (Osijek), Kristina Nevrkla (Osijek) i Nensi Adamović (Osijek).

U stručnom su stožeru uz izbornika Miletića još dvojica naših sugrađana,  trener vratarki Krešimir Jaklin te  kondicijski trener Jure Perković.