21 lip 2024
Tko je jedini kandidat za mjesto direktora KK Zadar?!
Košarka

Tko je jedini kandidat za mjesto direktora KK Zadar?!

Posljednji je dan prijava za natječaj na mjesto direktora Košarkaškog kluba Zadar. Zanimalo nas je koliko potencijalnih kandidata za ovu funkciju, zaključno s današnjim danom, poslalo svoje prijave na adresu Kluba. Odgovor na to pitanje ponudio nam je direktor u ostavci KK Zadar, Boris Skroće:

„Zaprimili smo tek jednu prijavu zasada. Danas je zadnji dan i ako je netko poslao danas poštanskim putem svakako će se pričekati par dana da se to i zaprimi.“

Stvari bi dalje trebale ići svojim tijekom što znači kako bi s potencijalnim kandidatom, ili eventualno kandidatima razgovor trebao obaviti Nadzorni odbor Kluba. Trenutačno je taj Odbor u fazi preslagivanja no Skroće kaže kako bi on trebao biti formiran ovaj tjedan.

„Vjerujem da će se Nadzorni odbor formirati u danima koji su ispred nas. U tom periodu će se pričekati i nove molbe, ukoliko koja dođe, i onda će Nadzorni odbor u novom sastavu pristupiti razgovoru s potencijalnim kandidatima.“

Iako Skroće, naravno, nije htio otkriti ime jedinog kandidata čija je prijava zasada zaprimljena, neslužbeno smo saznali kako je riječ o Željku Žilavecu, bivšem košarkaškom sucu i delegatu te članu Nadzornog odbora Košarkaškog saveza Zadarske županije. Inače, Boris Skroće danas će u Beogradu prisustvovati redovnoj skupštini ABA lige, a kako je ovo posljednji put da će tamo biti u funkciji direktora KK Zadar skupštinari će se na prigodan način oprostiti od svog člana.