09 pro 2023
P. Borović: Sretna sam zbog rekorda a sada se veselim treniranju na Banini
Naslovna slider

P. Borović: Sretna sam zbog rekorda a sada se veselim treniranju na Banini

Novi lijepi trenuci u karijeri  atletičarke, Paole Borović. Zadarska skakačica u troskoku nastupila je u slovenskom Celju na državnom prvenstvu za uzrast do 23 godine.

Skakala je odlično, pobijedila je a pritom je svoj vlastiti državni rekord popravila na sedam centimetara. On sada iznosi 13 metara  i 32 centimetra.

„Što da kažem nego da sam presretna. Nakon što na nedavno završenom Europskom prvenstvu nisam uspjela pokazati sve što znam ja i moj trener smo procijenili da bi bilo odlično otići na ovo natjecanje i nastupiti izvan konkurencije. To se pokazalo kao puno pogodak, novi rekord je tu“.

Jedva je dočekala dolazak u Zadar. Međutim, i tu će biti radna atmosfera.

„Upravo tako, nema odmora. Veselim se treniranju na Banini jer nisam još ni jednom bila tu otkad se izgradio novi kompleks. Po pričama tu je sada izvrsno i jedva čekam prionuti poslu“.

Kratki planovi za dalje.

„ Ljeto će biti radno jer me u mjesecu rujnu očekuje još nekoliko natjecanja među kojima je najvažniji nastup na Hanžeku gdje želim što bolje skočiti. Motiv je veliki i želim se dobro spremiti za nova iskušenja koja me vrlo skoro očekuju“.