31 svi 2023
Rafael Spajić: Za polaznike Inter Academy Campa pripremam posebno iznenađenje
Naslovna slider

Rafael Spajić: Za polaznike Inter Academy Campa pripremam posebno iznenađenje

Za dobru atmosferu na Inter Academy Campu koji će biti održan na terenima Višnjika u mjesecu kolovozu od 9.8. – 13.8 i od 14.8. – 18.8. dodatno će se pobrinuti i Rafael Spajić.

Tko je Rafael, sam nam se malo više predstavio.

“Bavim se “uličnim nogometom” ali bolje zvuči street soccerom, što je jedan urbani sport vezan naravno uz nogomet, a ljudi ga često uspoređuju s freestyleom. Razlika je što trikove koje radiš u uličnom nogometu možeš stvarno upotrijebiti u igri dok je freestyle samo žongliranje”.

Ima Rafael 28 godina, već dugo se ovim bavi.

“Počeo sam s trikovima prije nekih 15 god, cijeli taj period sam bio dan noć s loptom, a kad sam ugledao jednu reklamu s Ronaldinhom gdje radi razne trikove, odmah sam se zaljubio u to. Ja i još par prijatelja smo počeli s vježbanjem na igralištu i driblali bi se, igrali dan noć, žonglirali itd. Uslijedili su i nastupi na raznim natjecanjima. Bio sam u 20-tak država u kojima sam surađivao s puno firmi, klubova, Manchester united i igrao protiv raznih igrača (Luis Figo). Baš ovih dana idem u Los Angeles i na Havaje gdje ću u suradnji s nekoliko akademija djecu podučavati raznim trikovima i boljoj kontroli lopte”.

Tu je i dolazak u Zadar.

“O da, jedva čekam, veselim se tome jako. Zna se tko je i što Inter u svijetu nogometa. Definitivno, bit će mi to veliki izazov. Spremit ću za polaznike i neka iznenađenja. Dobra zabava i mnogi trikovi s loptom sigurno neće izostati. Pozivam i ovom prilikom sve da dođu jer imat će što za vidjeti”.