28 ruj 2023
Novi remi Hrvatske i Italije, još jedna pobjeda Petrića a poraz Grgeca
Borilački

Novi remi Hrvatske i Italije, još jedna pobjeda Petrića a poraz Grgeca

I drugi ogled između boksačkih reprezentacija Italije i Hrvatske u konkurenciji Mlađih seniora koji je održan na Apeninskom poluotoku prošao je bez pobjednika, rezultatom 3:3. Ono što je nama posebno zanimljivo jest podatak da su za Hrvatsku nastupila i dva zadarska boksača, Dario Petrić (BK Zadar) i Martin Grgec (BK Bandits) dok je trener bio Antonio Zubčić (BK Bandits).

Kao i u prvom srazu do pobjede je došao Dario Petrić i to protiv istog suparnika dok je od istog boksača opet poražen, Martin Grgec.

O nastupu Hrvatske te zadarskih predstavnika, Antonio Zubčić je rekao.

“Prije svega jako smo sretni što smo imali priliku zastupati svoju državu protiv jednog tako renomiranog protivnika. Svi dečki koji bili su i dali sve od sebe. Nije lako boksati protiv Talijana, pogotovo na njihovom terenu. Međutim, što je tu je, ovo je svima nama velika škola. Petrić i Grgec su bili dobri, Petrić je još jednom pokazao suverenost dok se Grgec u biti tek sada i susreće s pravim boksom. Zahvaljujem i našim domaćinima, stvarno su nas vrhunski ugostiti, isto kao što mi je čast što sam imao priliku biti uz jednog od najboljih hrvatskih trenera Ivu Živkovića. Velike zasluge za sve to idu i izborniku Draganu Vidaiću te HBS-u”.