28 ruj 2023
Vlatko Blažević u Interu nastavio sa starim navikama: “Bolji početak nisam mogao niti zamisliti”
Naslovna slider

Vlatko Blažević u Interu nastavio sa starim navikama: “Bolji početak nisam mogao niti zamisliti”

Zaprešićki Inter zadovoljno trlja ruke i s velikom srećom danas gleda na akviziciju u liku i djelu Vlatka Blaževića kojeg su ovog ljeta, za ne tako velike novce, doveli u svoje redove iz Nogometnog kluba Zadar. Blažević je prošlu sezonu okončao kao najbolji topnik Treće HNL jug, a da je navika nešto čega se čovjek ne može riješiti tek tako pokazao je već u prvoj službenoj utakmici nove sezonu u natjecanju Prve HNL kada je s dva pogotka odveo svoju momčad do domaće pobjede nad Cibalijom. Vlatko je praktički i odlučio pobjednika jučerašnjeg dvoboja jer su njegovi golovi postignuti pri rezultatu 1:1 i to prvi u 57., a drugi u 84. minuti utakmice.

“Presretan sam, što drugo. Bolji početak sezone nisam mogao niti zamisliti. Dva gola postići u novom klubu i to odmah na otvaranju sezone je izvrsno. Zahvaljujem mojim suigračima jer bez njih to ne bi bilo moguće. Ovo mi je sve veliki motiv za dalje. Dobro treniram, samo neka me zdravlje posluži i sigurno će biti još dosta pogodaka. Čvrsto sam na zemlji, i ipak, najvažnije od svega je da je moja momčad pobijedila”. 

Blažević je osim s tri boda navijače Intera razveselio i činjenicom kako je ovo bila prva pobjeda nakon 12 godina koliko su morali morali čekati da Div iz Zaprešića nekog svlada na startu prvenstva. Dodajmo i kako su jučer u početnoj postavi uz Blaževića zaigrala još dva Zadrana, Krševan Santini i Lovre Čirjak.

Bravo naši Zadrani!

 

Foto: HINA Dario GRZELJ/dag