21 lip 2024
Haklerska HKS turneja u ponedjeljak u Zadru!
Košarka

Haklerska HKS turneja u ponedjeljak u Zadru!

Hrvatski košarkaški savez i ovoga ljeta organizira niz 3×3 košarkaških turnira diljem Lijepe naše. Haklerska HKS turneja nakon Slavonije nastavlja turnir u Dalmaciji gdje sve počinje u Zadru 10. srpnja, nastavlja se dva dana kasnije u Drnišu, a potom seli u Trogir 13. srpnja. Što se Zadra tiče, tamo će brojni posjetitelji, sudionici turnira i svi koji se nađu na Poljani Ivana Pavla II., imati priliku fotografirati se s trofejem Nikolai Semashko kojeg će osvojiti pobjednik EuroBasketa 2017., a oni koji se budu natjecali moći će osvojiti i razne nagrade koje je pripremila međunarodna krovna košarkaška federacija FIBA.

Pobjednici turnira po gradovima osiguravaju mjesto na ”3×3 Otvorenom Prvenstvu Hrvatske” koje će se održati na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u mjesecu rujnu.

Ovogodišnji turniri igrat će se prema FIBA 3×3 službenim pravilima koja se mogu pogledati na službenim internetskim stranicama HKS-a.

Prijaviti se možete preko FIBA-ine službene web platforme http://www.3x3planet.com/  ili putem prijavnica koje ispunjene trebate poslati na 3na3@hks-cbf.hr !

Početak svih turnira zakazan je za 17 sati, a prvi se natječu najmlađi natjecatelji.

Natjecateljske kategorije:

  1. SENIORI (19+)
  2. U18
  3. Ostala djeca čije će se kategorije formirati na temelju dospjelih prijava.

Za najbolje momčadi pripremljene su vrijedne nagrade.

Iz HKS-a poručuju kako se treba požuriti s prijavama jer je ograničen broj ekipa po turniru.

foto: www.hks-cbf.hr