03 pro 2023
Ina Marin postala magistra povijesti!
Košarka

Ina Marin postala magistra povijesti!

Još jedna zadarska košarkašica uspjela je u nečemu što se mnogima čini kao nemoguća misija. Uz profesionalnu igračku karijeru uspjeti završiti i studij. Nakon što smo prije nekoliko mjeseci pisali kako je u tome uspjela Lara Nikpalj, ovog puta čestitke šaljemo i Ini Marin, koja je prije nekoliko dana postala magistra povijesti završivši petogodišnji studij na Sveučilištu u Zadru.

„A što reći, presretna sam! Sin mi je bio najveći motiv,majka najveći oslonac. U sportskom žargonu rečeno, pobjeda koju posvećujem svome ocu koji je najviše vjerovao u mene. Nije bilo lako ali je vrijedila svaka neprospavana noć.

Također hvala svim profesorima za koje imam samo riječi hvale posebno mentoru prof.dr.sc. Miloradu Paviću koji me vodio cijelo vrijeme.“

Naravno, nismo mogli a da se ne dotaknemo košarke.

„Ostajem u Dubrovniku, odnosno u Ragusi. I ja i Marta Erslan. Cijene nas i poštuju, atmosfera je obiteljska,ekipa složna, pa iako sam imala jako puno ponuda iz Dubrovnika ne bi otišla za ne znam koje novce. Igrat ćemo Regionalna ligu, pojačavamo se i nadam se kako će ova treća sezona u Dubrovniku biti moja najuspješnija tamo. Baš bi bilo sjajno kad bi ove sezone osvojili prvenstvo Hrvatske. Bilo bi to moje četvrto osvojeno prvenstvo s četvrtim klubom“, kaže Ina.

Ina, portal Sport 023 želi ti puno sreće na svim poljima!