10 lip 2023
Bernarda Pera: Prvi dio sezone bio je odličan. Vjerujem u još bolje svoje igre u nastavku godine
Naslovna slider

Bernarda Pera: Prvi dio sezone bio je odličan. Vjerujem u još bolje svoje igre u nastavku godine

Odlične igre u zadnje vrijeme pruža zadarska tenisačica s američkom putovnicom, Bernarda Pera. Iza nje je prošlog tjedna osvojen turnir u njemačkom Stuttgartu Vaihingenu.

Jasno da je Bernarda zadovoljna time.

„Moram biti, u posljednje vrijeme igram u stvarno dobroj formi i sada sam to uspjela i naplatiti. Otišla sam do kraja na jednom turniru i to mi je veliki motiv za dalje. Pet pobjeda u nizu, bez izgubljenog seta, moram biti sretna“.

Prvi dio sezone odlično je odrađen.

„Može se reći, tri finala, jedno polufinale i jedna pobjeda u singlu te dva slavlja u paru. Zahvaljujem svojim trenerima Lovri Rončeviću i Juri Šangu koji su odradili vrhunski posao i to sada sve pomalo dolazi na vidjelo“.

Osvajanjem Stuttgarta stigla je do brojke od sedam osvojenih turnira.

„Tako je, nadam se da neću stati na toj brojci. Šalim se malo, osjećam se odlično i imam dosta samopouzdanja tako da sam uvjerena da će taj brojka uskoro biti i veća“.

Što dalje.

„Još me očekuju u Njemačkoj dva turnira a onda dolazim na kratki predah u Zadar gdje ću se također pripremati za drugi dio sezone“.

Želja.

„Sada sam 267. na ljestvici, plan je što prije doći do 200 mjesta kako bi mogla igrati kvalifikacije za Grand slamove. Blizu sam tome i vjerujem da ću uspjeti u toj svojoj nakani. Onda bi mi se puno toga otvorilo i sve je sada tome podređeno“.

Sretno Bernarda, s veseljem ćemo i dalje pratiti tvoje nastupe.