03 pro 2023
Novih 16 ribica u Plivačkom klubu Zadar
Naslovna slider

Novih 16 ribica u Plivačkom klubu Zadar

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa

Grupe malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Čirjak Gabrijel, Fabac Mihovil, Fabulić Doris, Ivičević Šimun, Lučić Mila, Mičić Larisa, Mičić Karla, Mičić Šime, Najman Noa, Ninčević Lovre, Perić Luna, Puljić Zara, Puljić Dominik, Rogić Ida, Štrbac Lara i  Zvirac Anton.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik koja započinje sredinom srpnja na otvorenom bazenu Kolovare.