27 srp 2024
G. Jovančević: Ginut ćemo za svaku pobjedu
Vodeni

G. Jovančević: Ginut ćemo za svaku pobjedu

Završni turnir Kupa Hrvatske u vaterpolu u konkurenciji juniora počinje danas u Splitu. Vaterpolisti Zadar 1952 nalaze se u skupini s POŠK-om, Primorjem i Medvešćakom dok su u drugoj Jug, Mladost, Mornar i Solaris.

Turnir je najavio trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

„Nema loše momčadi, tko god je došao ovdje, očekuje puno. Turnir za nas ima i simbolično značenje. Ovo je generacija većinom momaka rođenih 1999. godine koja je i prva krenula na novom bazenu u izgradnju novog Zadra. Malo smo nostaligični po pitanju tih momaka od kojih se sada većina oprašta s juniorskim vaterpolom i kreće u one prave seniorske izazove. Međutim, odradili smo dobro pripremni dio, gostovali smo i u Crnoj Gori, idemo se „potuči“.

Koji se rezultat priželjkuje.

„Teško je sada reći ali da ćemo ginuti u svakom susretu, hoćemo, budite sigurni. Veselimo se ovom turniru, imamo potencijal i kvalitetu za napraviti velike stvari, vidjet ćemo u nedjelju za koje će to mjesto biti dostatno“.

Natjecanje Zadrani otvaraju večeras u 18 i 45. POŠK je prvi test.

„Tako je, spremni smo motivirani, sve ćemo uraditi za ostvariti prvu pobjedu“.

Puno sreće dečki. Konstanta koju imaju sve vaše uzrasne kategorije govori koliko je hvale vrijedna priča koja se napravila na bazenu. Nekoliko puta već smo isticali, Zadar –grad košarke, u zadnje vrijeme sve se više spominje i kao grad vaterpola. I to s punim pravom.