21 lip 2024
A. Bajlo: Kvalitetan rad je jedino što nas zanima, to ćemo i ponuditi svakom djetetu koje dođe na kamp
Naslovna slider

A. Bajlo: Kvalitetan rad je jedino što nas zanima, to ćemo i ponuditi svakom djetetu koje dođe na kamp

Nešto više od mjesec dana ostalo je do početka kampa svjetskog velikana F.C. Internazionale iz Milana kojeg u Zadar dovodi Anastazio Bajlo.

“Sve ide po planu, zadovoljni smo, ima još dosta vremena ali ne želimo ništa prepustiti slučaju. Sve mora biti odrađeno na vrhunskom nivou i uvjeren sam da će tako i biti”.

Inter Academy Camp namijenjen je djeci od 5 – 17 godina i bit će održan u dva djela. Od 9.8. do 13.8 te od 14.8. – 18.8. na obnovljenim terenima ŠC Višnjik. Kako teku prijave, koliki broj polaznika se očekuje.

“Još uvijek ima mjesta za prvi i drugi kamp, za sada imamo oko 70 polaznika, cilj je stići do brojke oko 140 do 150 djece što bi bilo idealno za pravi rad. Ističem, u radu će sudjelovati pet ovlaštenih trenera iz Intera te šest naših trenera. Kvalitetan rad je ono što nas jedino zanima i to ćemo i ponuditi svakom djetetu koje dođe na kamp”.

 Definitivno, želja je da sve protekne besprijekorno.

“Upravo tako, djeca su u prvom planu i sve je njima podređeno i neće im ništa nedostajati. Već sada mogu reći da će četvero ili petero djece otići na zimu do Milana, do Interovog kampa i tamo trenirati u njihovom aranžmanu. Upoznat će igrače prve momčadi, posjetiti San Siro, to je sve već dogovoreno. Intencija je da im dani koje provedu u našem kampu budu predivna uspomena i kao što sam rekao, neki će imati priliku otići u studenom i do Italije”.

Da je sve ozbiljno pokazuje podatak da već ovih dana u Zadar stiže čovjek iz Milana.

“Tako je, 30. lipnja s početkom u 19 sati u press centru na Višnjiku održat ćemo Family Day Inter Academy Campa. Dolazi senior menager Inter Academije ,Aldo Montinaro. Svi su pozvani neka dođu i neka Montinara slobodno pitaju za sve detalje vezane za kamp i općenito. Očekujem dosta roditelja, potencijalnih polaznika također, dođite i upoznajte se s onim što sve nudimo vašem djetetu za 2000 kuna koliko košta kamp”.

Više informacija o kampu potražite na http://interacademycamp-zadar.com/.