28 ruj 2023
Div iz Zaprešića ove sezone ide na zadarski pogon
Naslovna slider

Div iz Zaprešića ove sezone ide na zadarski pogon

Nažalost, nogometaša Zadra nema u Prvoj HNL pa čak niti u Drugoj. I sljedeće godine realnost i stvarnost kluba sa Stanova bit će Treća liga. Istina, želje su opet pokušati se vratiti u drugoligaško društvo. Nadamo se da će novoizabrani trener Leopold Burčul u toj svojoj nakani i uspjeti.

Međutim, ono što je zanimljivo je da zadarskih nogometaša ima posvuda, kako u onim jačim europskim ligama tako i u najjačem domaćem natjecanju Prvoj HNL. Zanimljiva će situacija biti u sezoni koja je pred vratima u zaprešićkom Interu koji je u svoje redove doveo čak trojicu Zadrana. Na vratima će biti Krševan Santini koji je i ranije igrao za spomenuti klub dok su uz njega stigli još najbolji strijelac Treće lige skupine Jug, Vlatko Blažević te iz Celja, Lovre Čirjak.

Eto, kako nema Zadra u elitnom razredu, simpatije većine Zadrana sigurno će zbog spomenutog trojca biti za Zaprešićane. Naši dečki iznimno su motivirani, vesele se novim izazovima i spremno ih dočekuju. Momci, što drugo, puno sreće i pokažite što sve znate, a znate puno.