10 lip 2023
I. Santini: Iza mene je turbulentna ali briljantna sezona
Naslovna slider

I. Santini: Iza mene je turbulentna ali briljantna sezona

U rodnom gradu nakon odlične sezone nalazi se odnedavno hrvatski reprezentativac, Ivan Santini.

Jedva je dočekao dolazak u Zadar i predah kojem se toliko veselio.

„Vjerujte da nisam mogao dočekati dolazak kući. Sezona se odužila, stvarno je bila naporna, ali na svu sreću nije mogla bolje završiti. Presretan sam i sada uživam uz svoju obitelj i prijatelje“.

Kako Ivane rezimirati ovu za tebe sezonu iz snova.

„Bila je uistinu jako turbulentna ali fenomenalna. Moj klub Caen u zadnjim minutama uspio je sačuvati prvoligaški status. Ja sam igrao dobro, uz pomoć mojih suigrača postigao sam i 15 golova i na kraju smo zaista presretni što smo ostali u Ligue 1“.

Kulminacija svega bio je poziv u reprezentaciju Hrvatske.

„Definitivno, dosanjao sam svoj san i nemam riječi. Upisao sam dva nastupa, na meni je da svojim dobrim igrama osiguram i nove pozive pod državni stijeg. Zahvaljujem se i Danijelu Subašiću koji mi je u velikoj mjeri pomogao pri dolasku u Vatrene da taj proces aklimatizacije prođe što lakše“.

Odličnim igrama Santini je skrenuo pozornost i mnogih drugih klubova. Ostaje li i dalje u Caenu.

„Tamo uživam, imam ugovor na još dvije godine i stvarno ne razmišljam o odlasku. Imam dosta ponuda ali nikad nisam trčao za novcem,  u Caenu mi je i po tom pitanju odlično. Obitelj mi uživa, uskoro ćemo još dobiti jednog člana i što reći, Normandija nas je osvojila, iako u ovom našem poslu nikad ne reci nikad“.

Do kada ostaje u Zadru.

„Sedmog srpnja počinju pripreme i moram se pojaviti u Caenu. Do tada, samo uživanje i odmor. To je sve što mi treba“.