31 svi 2023
DPH Zadar: Izborna Skupština & Info tribina u petak u Impact centru
Naslovna slider

DPH Zadar: Izborna Skupština & Info tribina u petak u Impact centru

U organizaciji Društva prijatelja Hajduka Zadar u petak, 23.06. u 19 sati u velikoj dvorani Impact centra na Putu Stanova održat će se izborna skupština Društva, a prije nje, u suradnji s ljudima iz udruge „Naš Hajduk“, i info tribina o novom projektu udruge „Za sva vrimena“.

Prošli tjedan je udruga „Naš Hajduk“ svečanim predstavljanjima na splitskom FESB-u te na splitskoj rivi obznanila svojim članovima, ali i javnosti koji su daljnji koraci u otkupu dioničkog paketa od 24,53% kojeg je postala vlasnik u listopadu prošle godine.

Predstavljen je projekt nazvan „Za sva vrimena“ kojim se svaki član, ako na to pristane, obavezuje uplaćivati udruzi mjesečne donacije koje se koriste za plaćanje kupljenih dionica. Također, udruga je za određene iznose pripremila svojevrsne, simbolične nagrade, a iznosi su: 27, 50, 91 i 150 kn. Bitno je napomenuti da svatko tko se odluči na aktiviranje mjesečne donacije može proizvoljno uplatiti bilo koji iznos, a nagrade  dobiva u odnosu na navedene pragove, osim za iznose ispod 27 kn.

Svi zainteresirani će se moći odmah priključiti akciji ispunjavanjem vrlo jednostavnog obrasca. Sve što je potrebno je osobna iskaznica i kartica tekućeg računa s vidljivim IBAN brojem, a usput će i shodno odabranom iznosu odmah moći preuzeti simbolične nagrade. Ovim putem još jedno pozivamo sve zainteresirane, naše članove, ali i one koji to nisu da dođu, informiraju se te se priključe ovom povijesnom projektu za Naš klub!