01 lis 2023
U Kalima počinje ljetna škola vaterpola
Naslovna slider

U Kalima počinje ljetna škola vaterpola

Za vrijeme školskih praznika predstavnici Vaterpolo kluba Zadar 1952 u suradnji s općinom Kali organiziraju od danas na Batalaži ljetnu školu vaterpola. Više o samom projektu rekao nam je voditelj, Marin Stipić.

“Treninzi će se održavati dva puta dnevno od ponedjeljka do petka. Ja sam uvjeren da će odaziv djece biti dobar. I za mene je ovo jedan novi izazov i veselim mu se. Pozivam roditelje da dođu, da dovedu svoju djecu od 7 godina i starije na Batalažu i da se upoznaju s ovim sportom te da svi skupa uživamo u ljetu na jedan novi, poseban način. Cilj je da se djeca druže, zabave, upoznaju s osnovama vaterpola, trenutačno najtrofejnijim sportom u Hrvatskoj”.

Tko zna, možda se upravo na Ugljanu kriju neke nove Barakude.

“Tako je, sigurno će svoj djeci ovi dani biti utkani u trajno sjećanje, a kao što ste rekli, možda se tu nalaze i neki novi reprezentativci. Bilo bi lijepo ako se jednog dana bude pričalo da su upravo ovdje na ovom mjestu dobili prve prave spoznaje o vaterpolu. Ljeto je, većina sportova sada miruje na Ugljanu, mi smo došli kroz zabavu djeci omogućiti zdravu zanimaciju. Svi su pozvani, neka dođu i potraže nas, rado ćemo im dati i dodatne informacije”.