21 lip 2024
Tokić uoči zadnje utakmice sezone i gostovanja Zmaja na Stanovima: Želimo se od naših navijača oprostiti s pobjedom!
Naslovna slider

Tokić uoči zadnje utakmice sezone i gostovanja Zmaja na Stanovima: Želimo se od naših navijača oprostiti s pobjedom!

Natjecanje u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi regije Jug došlo je do samog kraja. Preostalo je za odigrati još samo jedno kolo, a sve utakmice igraju se u subotu u istom terminu. Sve osim jedne koja je već odigrana, a u kojoj je prvak Hajduk 2 na svom terenu s 4:1 pobijedio Jadrana iz Ploča. Nogometaši Zadra zastor na debitantsku sezonu u ovom natjecanju spustit će na svojim Stanovima gdje u 34. kolu gostuje Zmaj iz Blata na Korčuli. Utakmica je to koja neće previše utjecati na konačan raspored, no Zadrani bi pobjedom sezonu mogli okončati na četvrtom mjestu ukoliko im se poklope još neki rezultati. Iako sezona i nije prošla prema očekivanjima, Zadrani bi se od svoje publike htjeli oprostiti pobjedom. A u nju je uvjeren veznjak Ivan Tokić.

„Pa naravno da se od ove razočaravajuće sezone želimo oprostiti pobjedom. Zmaj iz Blata nalazi se u nezgodnoj poziciji u teškoj borbi za ostanak u ligi i ovdje će sigurno htjeti doći do tri boda. No, nas to ne zanima. Mi želimo našim navijačima priuštiti barem malo zadovoljstva i želimo se od njih oprostiti pobjedom. Zaslužili su je. Sve osim našeg slavlja bilo bi još jedno razočarenje i poduzet ćemo sve da do toga ne dođe“.

Upravo je utakmica protiv Zmaja, kada je Zadar poražen s 2:0, uvelike utjecala na daljnji rasplet prvenstva, odnosno borbe nogometaša Zadra za sami vrh. Zadrani su do tada bili među ozbiljnim kandidatima za prvo mjesto, no od tog poraza stvari su po njih počele ići nizbrdo. „Motiv više da ih pobijedimo na Stanovima“, kaže Tokić i dodaje:

„Stvarno im želimo uzvratit za taj poraz. U to vrijeme smo bili jako blizu vrha, a oni su nas od njega odmaknuli. Ta utakmica je, čini mi se, bila nekakva prekretnica u ovoj sezoni nakon koje smo počeli padati. Sada im želimo uzvratiti da sami sebi priuštimo malo zadovoljstvo“, za kraj će Tokić.

Utakmica između nogometaša Zadra i Blata počinje u 17 sati i 30 minuta.

 

foto:NK Zadar Official/Mateo Smolić Ročak