31 svi 2023
Ivan Vrbnjak: Očekujem poziv izbornika Gulina za Svjetsko prvenstvo u Beogradu
Naslovna slider

Ivan Vrbnjak: Očekujem poziv izbornika Gulina za Svjetsko prvenstvo u Beogradu

Još jedno priznanje stiglo je u Vaterpolo klub Zadar 1952. Njihov igrač Ivan Vrbnjak i ovog puta pozvan je na okupljanje juniorske reprezentacije Hrvatske do 20 godina u Zagrebu. Sve je to u sklopu priprema za Svjetsko juniorsko prvenstvo koje će se ovog ljeta održati u Beogradu. Na čemu se najviše radi na pripremama.

“Dosta je živo, radili smo testove i mjerenja na suhom. Tu su bile i taktičke pripreme u bazenu. Ukupno nas je 18, popusta nema za nikoga i to je ono što mi se sviđa. Svi smo iznimno motivirani i velika je borba za izboriti mjesto za odlazak na svjetsku smotru”.

Vidi li i sebe među odabranima izbornika Gulina.

“Svaki sportaš živi za nastup za svoju državu. To je vrhunac svega. Radim, treniram, dajem sve od sebe i normalno je da se nadam pozivu. Sve što je u mojoj moći uradit ću da zaslužim izbornikov poziv za Beograd”. 

Svjetsko prvenstvo u Beogradu igrat će se od 5. do 15. kolovoza. Želimo našem Ivanu da i on bude dio toga. Poznavajući ga, vjerujemo da će on sve dati od sebe kako bi se tamo našao. Izbornik Nikica Gulin, po nama ima lak odabir po pitanju Vrbnjaka. On tamo mora biti.