19 srp 2024
Vlatko Blažević potpisao za zaprešićki Inter
Naslovna slider

Vlatko Blažević potpisao za zaprešićki Inter

Vlatko Blažević potpisao je trogodišnji ugovor s Interom iz Zaprešića te će od sljedeće sezone biti član tog hrvatskog prvoligaša

Blažević je u Nogometnom klubu Zadar od svoje šeste godine, s izuzetkom samo jedne sezone (2014./15.), koju je proveo u Šibeniku. Ove je sezone uvjerljivo osvojio titulu najboljeg strijelca 3. HNL jug  (25 golova uoči posljednja dva kola), nakon čega je stigla ponuda zaprešićkog prvoligaša, koju je i prihvatio.

Otkako sam počeo trenirati nogomet, san mi je bio da zaigram za svoj Zadar i presretan sam što sam ga uspio ostvariti. Bez obzira na sve probleme koje smo prošli posljednjih godina, vrijeme provedeno na Stanovima pamtit ću cijeli život. Nakon ove sezone osjetio sam da je došao trenutak za iskorak, došla je ponuda iz Zaprešića i sretan sam što ću svoj nogometni put nastaviti u prvoj ligi. Želim nastaviti napredovati, a Inter, kao uređen i stabilan klub, vidim kao odličnu priliku za to. Mom Zadru želim sve najbolje, da se što prije vrati u prvu ligu i uvjeren sam da ću jednoga dana ponovno zaigrati u najdražem dresu“, kazao je Blažević.

Foto: Antonio Pejić