09 pro 2023
Dođite i pozdravite igračice ŽNK Donat u 17 sati na Stanove!
Naslovna slider

Dođite i pozdravite igračice ŽNK Donat u 17 sati na Stanove!

Igračice Ženskog nogometnog kluba Donat danas su na pomoćnom igralištu na Stanovima trebale odigrati odgođenu utakmicu 11. Kola Druge HŽNL protiv ŽNK Glavice iz Sinja. No, ista je odlukom komisije Hrvatskog nogometnog saveza, prema čl.56 i 61 PNN, registrirana s 3:0 u korist domaće ekipe te se utakmica neće odigrati.

Ipak, kako bi se na pravi način oprostile od svojih navijača, igračice Donata u 17 sati istrčat će na teren gdje će između sebe odigrati trening utakmicu i time staviti točku na „i“ još jednoj natjecateljskoj sezoni. S kojom su, prema riječima napadačice Ksenije Medini, u klubu zadovoljni:

„Pa uistinu možemo biti zadovoljni sezonom koja je iza nas. Možemo je smatrati uspješnom iako smo je završili na drugom mjestu. Čestitam svim svojim suigračicama i treneru na jednom dobro odrađenom poslu. Iako je došao kraj sezone, seniorski pogon nastavlja s treninzima jer nas već početkom lipnja očekuje i međunarodna prijateljska utakmica protiv Brotnja iz Čitluka. Nakon toga ćemo se svi skupa malo odmoriti i polako početi spremati za izazove nove sezone“, kaže Medini.

Donat je tako sezonu okončao na drugom mjestu iza dubrovačke Omble s 24 boda, odnosno osam pobjeda i četiri poraza. Najbolja strijelkinja Donata je kapetanica Antonija Goja s devet pogodaka.