21 lip 2024
I. Banović: Dobro mi je u Moldaviji ali po svemu sudeći idem u nove izazove
Naslovna slider

I. Banović: Dobro mi je u Moldaviji ali po svemu sudeći idem u nove izazove

Drugu sezonu u moldavijskom Milsami Orheiu odradio je zadarski nogometni internacionalac, Igor Banović. Za razliku od prve ova je za njegovu momčad bila jako uspješna.

„Prošle godine nismo uspjeli izboriti nastup u Europi za razliku od ove kada jesmo. Sezonu smo završili na drugom mjestu. Odmah je drukčija atmosfera u klubu i kod ljudi koji vode klub. Ispunili smo taj cilj koji je bio postavljen ispred nas tako da smo s te strane zadovoljni“.Zadovoljan je Igor i svojom minutažom.

„Jesam, igram stalno i to me čini sretnim. Neizostavan sam u udarnoj postavi, pružam dobre partije i neka samo tako ostane. Postigao sam sedam golova uz dvije asistencije, nije loše iako ja uvijek težim boljem“.

Unatoč tome, Banović nije siguran da će ostati u Milsamiju i dalje.

„Ponudili su mi novi ugovor ali ja nisam pristao na ponuđene uvjete. Ukoliko se nešto ne promijeni u ovih nekoliko dana, skupit ću kofere i potražiti sreću negdje drugdje“.

Ima li u igri već neki novi klub.

„Ništa još, jedno je sigurno htio bi biti barem malo bliže kući. A sada hoće li tako i biti, stvarno još uvijek ne znam. Ukoliko se to ne realizira, opet ću na istok, u ove malo divlje lige, hahaha. Šalim se, sve je to dobro, takav je put nogometaša. Nije lako, treba izdržati još neko vrijeme i onda se pomalo spremati za povratak“.

Iako je daleko Zadra, prati što se događa u klubu sa Stanova.

„Pratim i nije mi lako. Zadar je definitivno zaslužio prvoligaša i treba ga imati. Međutim , ove godine nisu im se pklopili rezultati ali koliko imam uvid neki ljepši vjetrovi su zapuhali. Želim Zadru sve najbolje i da prebrodi ovo teško razdoblje“.