27 srp 2024
I. Santini: Dosanjao sam svoj san
Naslovna slider

I. Santini: Dosanjao sam svoj san

Na najbolji mogu način sezonu su završili igrači francuskog Caena za kojeg igra Zadranin, Ivan Santini. Neodlučenim ishodom 1:1 na gostovanju kod PSG-a uspjeli su sačuvati prvoligaški status. Poklopili su im se i drugi rezultati te je očekivano uslijedilo njihovo veliko slavlje.

„Kakva turbulentna sezona, kakav sam finiš. Stvarno je bilo neizvjesno ali sada nam je još draže da smo uspjeli u svojoj nakani da i dalje ostanemo prvoligaši. Situaciju smo sami podosta zakomplicirali ali sada to više nema veze, Caen je ostao u Ligue 1 i to je najvažnije“ – ističe Santini.

Upravo iza Ivana briljantna je sezona koju je okončao s 15 postignutih golova s kojima dijeli peto mjesto najboljih topnika francuskog prvenstva.

„Malo je reći da sam presretan. Odlično i brzo sam se aklimatizirao na život u Normandiji. Igrao sam dobro, bio sam u izvrsnoj formi i to se na travnjaku itekako vidjelo. Međutim, ono što uvijek ističem je rezultat momčadi, svi smo isto zaslužni, da nije bilo mojih suigrača ne bih niti ja bio tako učinkovit. Sve je to plod momčadske igre“.

Sezona iz nova okrunjena je još nečim što je odavno priželjkivao. Dobio je poziv da se priključi „Vatrenima“ za prijateljski susret u Los Angelesu protiv Meksika 28. Svibnja.

„Ako itko zna koliko sam sanjao taj poziv onda ste to vi. Nemam riječi, presretan sam i ponosan. San svakog sportaša je nastupati pod državnim stijegom pa je tako i meni. Dočekao sam poziv, sve je sada u mojim rukama da pokažem da pripadam tom odabranom društvu“.

Sretno majstore i da, sve najbolje želimo ti za tvoj 28. rođendan koji danas slaviš.