01 lis 2023
Jerolimov: Izderat ćemo „kolina“ za pobjedu u zadnjoj utakmici sezone!
Naslovna slider

Jerolimov: Izderat ćemo „kolina“ za pobjedu u zadnjoj utakmici sezone!

Natjecanje u Drugoj hrvatskoj ženskoj nogometnoj ligi došlo je do samog kraja. Preostalo je za odigrati još samo jedno kolo, a u njemu igračice ŽNK Donat danas gostuju u Kaštel Starom kod Dalmacije. Ništa dramatično neće se promijeniti nakon ovog kola jer sve ono važno poznato je još odavno. Prvo mjesto uvjerljivo su osvojile igračice dubrovačke Omble, dok će Zadranke sezonu okončati na drugom mjestu. No, iako je sezona došla kraju Zadranke moraju odigrati još ovu utakmicu i pristupiti joj na način na koji su im i inače pristupale tijekom cijele sezone. Maksimalno angažirano i ozbiljno. Uostalom, njihov trener Dragan Buterin i neće im dozvoliti da bude drukčije. U prošlom međusobnom srazu ovih dvaju protivnika, odigranom prije točno mjesec dana na Stanovima, Zadranke su bez puno problema slavile s 3:1. Dva pogotka u toj je utakmici postigla Josipa Jerolimov koja vjeruje kako pobjeda neće izostati ni danas:

„Ovo je naša posljednja utakmica ove sezone. Zato ćemo se potruditi da sve to skupa zaokružimo pobjedom. Nećemo podcijeniti protivnika jer one su vrlo neugodne na svom travnjaku. Ali imamo vjere u sebe i plan je da se kući vratimo vesele i zadovoljne s pobjedom u ruci. Izderat ćemo koljena ako bude potrebno!“

O sezoni koja je na izmaku.

„Pa bila je to sezona puna prepreka. No, ona će nam zasigurno biti samo još jedan vjetar u leđa za one koje nam nadolaze. Postojimo tek dvije godine. Ne brinite, čut će se još za nas“, poručila je Josipa.

Utakmica u Kaštel Starom počinje u 16 sati i 30 minuta.

Djevojke puno sreće i zaokružite ovu sezonu s pobjedom. Zaslužile ste!

 

foto:ezadar.rtl.hr