01 lis 2023
Večeras službeno otvorenje UniSport Finalsa u Biogradu
Naslovna slider

Večeras službeno otvorenje UniSport Finalsa u Biogradu

Ovaj vikend od 18 do 21.05. u Biogradu će se održati završno studentsko natjecanje pod nazivom UniSport Finals koje će okupiti  tisuću studenata sa 15 hrvatskih sveučilišta i veleučilišta. Sve se to održava u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Natjecanja će se održavati u 10 sportova, a to su: košarka, futsal, rukomet, tenis, odbojka, stolni tenis, šah, badminton, odbojka na pijesku i košarka 3×3.

Na natjecanju će nastupiti i studenti Sveučilišta u Zadru. Od momčadskih sportova na završnici su se plasirali košarkaši koji će u petak u 19:00h tražiti prolaz u finale protiv odlične ekipe VERN-a koja igra i kvalifikacije za prvu hrvatsku košarkašku ligu. Utakmica se igra u sportskoj dvorani u Biogradu.

U petak i u subotu od 09:00h do 21:00h na rivi u Biogradu će svoj nastup imati i muška i ženska ekipa Sveučilišta u Zadru u košarci 3×3.

Također, od ostalih ekipa Sveučilišta u Zadru u Biogradu će nastupiti i ekipe stolnog tenisa ( m i ž ), šaha ( m ), tenisa ( m ) i odbojke na pijesku ( m i ž ).

Službeno otvaranje natjecanja je u četvrtak 18.05. u 21:00h na rivi u Biogradu.

Uz sportske aktivnosti predviđen je i bogati zabavni program, a to je da će u petak 19.05. svoj nastup u Biogradu imati Mladen Grdović, a u subotu 20.05. Prljavo Kazalište.