31 svi 2023
L. Brkljača: Sretna sam ali znam da mogu puno više i tome težim
Borilački

L. Brkljača: Sretna sam ali znam da mogu puno više i tome težim

Do naslova najbolje u državi na netom završenom državnom prvenstvu u Koprivnici stigla je zadarska boksačica Lucia Brkljača. Brkljača, članica BK Diabolik slavila je u kategoriji do 69 kilograma.

„Jako sam sretna što sam stigla do titule. Normalno da me to veseli i da mi je to veliki motiv za dalje. Prošlo je izvjesno vrijeme od mojih zadnjih mečeva tako da smo ja i moji treneri Marketin i Bajlo malo taktizirali uoči ova dva meča. Izabrali smo očigledno dobru taktiku koja je urodila plodom. Hvala im na svemu“.

Iako je već izvjesno vrijeme u boksu i ima nastupe i na međunarodnim natjecanjima ovo je je prvi nalsov državne prvakinje.

„Istina, moj put nije baš lagan ali to me samo dodatno očvrsnulo. Znam koliko mogu i s koliko ljubavi sam posvećena boksu. Ovaj rezultat mi je zato još draži i da, došao je u pravo vrijeme“.

Kako nam je Lucia rekla, biti prvak države je lijepo ali s tim se ne zadovoljava.

„Ovo mi je samo jedna stepenica na koju sam zakoračila. Moje ambicije su puno veće i sve ću napraviti da ih realiziram. Uz podršku momaka u klubu i mojih trenera Nike i Vedrana, vjerujem da ću svoje snove pretvoriti u stvarnost“.