08 lip 2023
Može li Zadar protiv GOŠK-a prekinuti niz od sedam utakmica bez pobjede?
Naslovna slider

Može li Zadar protiv GOŠK-a prekinuti niz od sedam utakmica bez pobjede?

Nogometaši Zadra već dugo ne znaju kakvog je okusa pobjeda. Čak sedam utakmica igrači trenera Ivana Pudara travnjak nisu napustili s rukama visoko podignutima u zrak u znak slavlja. Zvuči čak i pomalo komično kada se spomene kako su Zadrani do punog plijena posljednji put došli prvi travnja, odnosno na aprililili. Možda su tada igrači Kamena, koji su Stanove napustili s dva pogotka u mreži svojim navijačima htjeli podvaliti kakvu šalu, no činjenica je kako Zadar otada na nijednoj utakmici nije inkasirao tri boda. Možda je danas sazrjelo vrijeme i za to. Pred domaćom publikom Zadrani će u dvoboju 31. kola Treće HNL Jug ugostiti dubrovački GOŠK, susjeda na ljestvici i momčad kojoj je u jesenskom dijelu u Dubrovniku otkinuo bod. Veznjak Zadra, Josip Anić čvrsto je uvjeren kako će publika danas sa Stanova otići zadovoljna:

„Pa vrijeme je da se ta serija više prekine. Sedam utakmica bez pobjede zaista je previše. U nekoliko smo navrata čak i mogli do sva tri boda, ali je u završnici nedostajalo malo smirenosti i nogometne sreće. Ne bojim se za budućnost ovog kluba. Sljedeće ćemo godine napasti to prvo mjesto koje vodi u viši rang“.

GOŠK?

„Vrlo zanimljiv protivnik kojeg definitivno ne treba podcijeniti. No, mislim da smo mi i po kvaliteti i po selekciji igrača puno bolja momčad. Ova utakmica se svakako treba pobijediti i na lica naših starijih i mlađih navijača navući osmijeh. Samo da mi budemo na razini na kojoj trebamo biti. Onda nema straha za pobjedu“, kaže Anić.

Utakmica na Stanovima počinje u 17 sati.

 

foto:NK Zadar Official