27 srp 2024
“Dat ćemo sve od sebe” – poručuju zadarski boksači uoči  PH-e  u boksu za žene i mlađe seniore
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Borilački

“Dat ćemo sve od sebe” – poručuju zadarski boksači uoči PH-e u boksu za žene i mlađe seniore

Od danas do nedjelje Koprivnica je domaćin Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u boksu za za žene i mlađe seniore. Devet svojih predstavnika imat će i grad Zadar.

Boksački klub Bandits na prvenstvo je pod vodstvom trenera Antonija Zubčića otišao s četiri boksača. U kategoriji do 69 kg su Martin Grgeč i Dominik Rudić, u 75 kg će nastupiti Dorijan Matković a u 81 kg Jere Perić.

„Dečki su bili marljivi na treninzima, odradili smo odlično pripremni dio, sparirali smo s boksačima Dragana Vidaića kojem se i zahvaljujem na tome. Spremni smo i idemo hrabro pam što bude“ – dodao je Zubčić.

Tri boksača dolaze i iz BK Zadar. To su u kategoriji do 69 kg Nikoleto Grdović dok će u 75 kg biti Đeno Skroče i Dario Petrić.

„Po običaju idemo dati sve od sebe. Dobro smo trenirali, dečki su iznimno motivirani i vjerujem u njihove dobre nastupe“  – kaže Dragan Vidaić.

Šlag na kraju su dvije cure iz Diabiolika, Karla Tadić i Lucia Brkljača.

„Ovog puta ne vodimo dečke već dvije cure. Veselimo se njihovim nastupima, uvjeren sam da će pokazati koliko mogu“ – istaknuo je trener u BK Diabolik, Niko Marketin.