31 svi 2023
Pudar nakon Omiša: Ne mogu reći ništa pozitivno o nijednom mojem igraču!
Naslovna slider

Pudar nakon Omiša: Ne mogu reći ništa pozitivno o nijednom mojem igraču!

Nogometaši Zadra poraženi su na gostovanju u Omišu u dvoboju 30. kola od istoimenog protivnika s 2:1. Zadar je tako i sedmu utakmicu zaredom ostao bez pobjede, a ovog puta bodovima protiv naših nogometaša osladila se posljednja momčad lige. Domaćin je poveo preko Šime Puljića u 20. minuti,  na 2:0 u 72. je povisio Marin Koštić, a konačan rezultat u prvoj je minuti sudačke nadoknade postavio Vlatko Blažević svojim 24. prvenstvenim golom. Evo i izjave trenera Zadra, Ivana Pudara, koji je opet udario po igračima:

„Ovo nema veze s nogometom. Sama selekcija svih ovih igrača, način ponašanja, odnos prema klubu i igri sušta je suprotnost od onoga što im se govori. Zašto to rade i što im je u glavama, ne znam. Hvala Bogu, bliži se kraj prvenstva. Nažalost, ne mogu reći ništa pozitivno o nijednom igraču ovdje. Primijenit ću uzrečicu koju je koristio pokojni Ante Bićo Mladinić ( legendarni igrač i trener Hajduka iz Splita op.a.) “koliko ljubiš balun, toliko će ti vratiti”. Evidentno je da ga ovi igrači ga ne ljube nimalo. Njima je ovo sve napor. Pitam se samo tko je napravio ovu selekciju“.

Zadrani su tako i nakon ove utakmice ostali na 43 boda i petom mjestu. Četiri kola ostala su do kraja prvenstva, a u prvom od njih na Stanovima idućeg vikenda gostuje dubrovački GOŠK.

 

PUDAR TONSKI ZAPIS