28 ruj 2023
Medini: Glavice su naše stare mušterije!
Naslovna slider

Medini: Glavice su naše stare mušterije!

U dvoboju 11., pretposljednjeg kola Druge HŽNL nogometašice Donata na pomoćnom će igralištu Stanova ugostiti ekipu Glavice iz Sinja. Kako su zadarske nogometašice u prošlom njihovom međusobnom dvoboju u Sinju slavile s visokih 6:0 sasvim je izvjesno tko je u ovom dvoboju favorit za osvajanje tri boda. Kada se tome doda kako gošće imaju gol razliku nevjerojatnih minus 52, lako je zaključiti kako će za njih veliki uspjeh biti ne vratiti se kući s okruglih minus 60 u toj rubrici. Oko toga ne dvoji i jedna od iskusnijih u ekipi Donata, napadačica Ksenija Medini, iako se u samoj najavi utakmice osjetila i doza opreza:

“To uistinu jesu naše stare mušterije. Sve smo utakmice protiv njih dosad dobili, no to ne znači da ćemo ovu utakmicu olako shvatiti. U susret ulazimo maksimalno motivirane da odigramo najbolje što možemo. To što su one posljednje na ljestvici uopće nije važno. Mi ćemo nastojati dati sve od sebe kao da igramo protiv jedne vrhunske ekipe i nadam se da će taj pristup uroditi plodom”.

Kako je ovo zadnja utakmica koju će nogometašice Donata ove sezone odigrati pred svojom publikom, Medini je pozvala navijače da dođu u što većem broju pozdraviti ekipu.

„Neće zažaliti nitko tko dođe pogledati ovaj dvoboj. Kao i uvijek dat ćemo sve od sebe, a mislim da su cure i zaslužile da i se od sezone isprati s velikim pljeskom. Drugo mjesto koje nam je zagarantirano veliki je uspjeh i podstrek za iduću sezonu u kojoj ćemo sigurno napasti Prvu ligu”, za kraj će Medini.

Dvoboj nogometašica Donata i Glavica na Stanovima počinje u 17 sati i 30 minuta.