09 pro 2023
Pudar nakon još jednog remija:Nemamo realizaciju, igrači mi umjesto baluna jedu mobitel!
Naslovna slider

Pudar nakon još jednog remija:Nemamo realizaciju, igrači mi umjesto baluna jedu mobitel!

Trećim remijem u pet posljednjih utakmica u natjecanju Treće HNL Jug nogometaši Zadra okončali su i dvoboj 28. kola na gostovanju kod Croatije u Zmijavcima. Zadrani mogu biti zadovolni osvojenim bodom pogotovo jer je domaćin golom Ante Ćapina iz 36. minute imao prednost od 1:0. Držala je Croatija tu prednost od 54. minute, a onda je na asistenciju svog vratara Josipa Jurjevića zabio Bruno Brlić. Ono s čime Zadrani, pak, nikako ne mogu biti zadovoljni jest bodovni saldo u posljednjih pet kola. Od mogućih 15 osvojili su tek 3. No i ta tri bila su dovoljna da i nakon ovog kola zadrže petu poziciju na ljestvici s 42 boda. Evo što je nakon susreta u Zmijevcima izjavio trener Zadra, Ivan Pudar:

„Ovo je bila jedna od naših boljih utakmica i trebali smo je pobijediti. Nažalost, poništili su nam gol i zakinuli za jedan penal. Igramo dobro ali nemamo realizaciju. Još puno igrača ne shvaća neke stvari. Igračima fali malo tehničko-taktičkih stvari i malo nogometne inteligencije. U moje vrijeme je bilo drukčije. Onda su igrači jeli balun, a sad jedu mobitele. Ali kažem, ovo je čistilište za sljedeću sezonu i nadam se da će biti dobro i da će Zadar stići tamo gdje treba“.

Priliku da konačno dođu i do punog plijena, odnosno pobjede Zadrani će imati već u srijedu kada u 29. kolu na Stanovima gostuje Neretvanac.