08 lip 2023
Naglić pred nedjeljni uzvrat s Cibonom: Istrčat ćemo s “nožem u zubima”!
Košarka

Naglić pred nedjeljni uzvrat s Cibonom: Istrčat ćemo s “nožem u zubima”!

Dojmovi nakon prve utakmice četvrtfinala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske, u kojoj je Cibona u Zagrebu očitala lekciju košarkašima Zadra, nisu se još ni slegli, a na vrata je već pokucao uzvratni dvoboj. Zadrani, na čelu s trenerom Aramisom Naglićem nadaju su kako međunarodni praznik rada 1. maja neće dočekati besposleni, odnosno da će seriju vratiti u Draženov dom. Naravno, lakše reći nego učiniti, pogotovo kada se prisjeti kako je to izgledalo većim dijelom utakmice u Zagrebu. Ipak, ne treba zaboraviti činjenicu kako su Zadrani sutrašnjeg protivnika na domaćem parketu ove sezone svladali već dvaput, pa zašto ne vjerovati da isto mogu učiniti još jedanput. “Morat ćemo izgledati kao ratnici ukoliko sutra želimo doći do slavlja”, poručio je Naglić na današnjoj konferenciji za medije i dodao:

“Ono što mogu garantirati jest da će odnos igrača na parketu biti potpuno drukčiji negoli je bio u Zagrebu. Mi smo momčad koji mora igrati ratničku košarku. Ako imamo “nož među zubima” onda možemo očekivati rezultat. Nismo “šmekeri” koji imaju ekstra znanje i ne možemo u igri pet na pet parirati ovoj Ciboni. Trebat će nam podrška naših navijača. Svi bi strašno željeli tu treću utakmicu i već sada mogu reći kako se ona prva sigurno ne bi ponovila. Pristup koji smo imali u četvrtak ostavlja jednu mrlju koju već u nedjelju želimo izbrisati”.

Sutrašnja utakmica počinje u 18 sati, a kako su u policiji procijenili da se radi o utakmici visokog rizika posjetitelji se mole da se u dvoranu Krešimira Ćosića zapute mrvicu ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima. Dodajmo još samo kako se danas igraju dvije utakmice četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske u kojima Cedevita od 17 sati u Zagrebu dočekuje Jolly, dok Split od 19 sati gostuje kod Vrijednosnica u Osijeku.