21 lip 2024
Mislav Brzoja: Očekujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru!
Košarka

Mislav Brzoja: Očekujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru!

Nešto prije 14 sati službeni vozač Košarkaškog kluba Zadar Ivan Šimičević upalio je svoj autobus te se skupa s igračima i stručnim stožerom zaputio prema Zagrebu gdje naše košarkaše sutra očekuje prvi sraz četvrtfinalne serije doigravanja Prvenstva Hrvatske protiv Cibone. Unatoč jakom jugu među igračima je vladalo dobro raspoloženje, a jedan od onih uvjerenih u sutrašnju pobjedu bio je i šuter Zadrana, Mislav Brzoja:

„Čeka nas vrlo težak ispit u Zagrebu, ekipa koju vrlo dobro znamo, za koju smo ove sezone toliko puta napravili skauting i za koju smo se isto tako puno puta pripremali.  Dakle, nepoznanica između nas nema. Očekujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru“.

I jedna i druga momčad u posljednje vrijeme izgledaju jako dobro. Zadar je u nizu od 11 uzastopnih prvenstvenih pobjeda, dok je Cibona u nekoliko navrata ove sezone pokazala kako za njih nema kalkulacija što dovoljno govori kako je samopouzdanje igrača na visokom nivou.

„Pa tako je. I Žorić i Reynolds, koji su ujedno i pokretači te momčadi, u odličnoj su formi. Sve govori kako ćemo na njih dvojicu morati obratiti najviše pažnje“.

Iako među ekipom Zadra vlada jedna pozitivna atmosfera i velika vjera u plasman u polufinale, činjenica kako nikad u doigravanju prvenstva Hrvatske nisu iz serije protiv Cibone izašli kao pobjednici poziva na oprez.

„Ovo je idealna prilika da prekinemo i tu tradiciju. Mislim da smo u dobrom ritmu i da s onim što pokazujemo u posljednje vrijeme možemo biti jako zadovoljni“, za kraj će Brzoja.

A mi ćemo još samo dodati sretan put i vratite nam se s pobjedom!