28 ruj 2023
Pozdrav glavnog urednika portala Sport023.hr Jure Perišića
Uncategorized

Pozdrav glavnog urednika portala Sport023.hr Jure Perišića

Čast mi je i zadovoljstvo svima vama, ljubiteljima sporta u Zadru, Zadarskoj županiji ali i cijeloj Hrvatskoj i šire obznaniti sjajnu vijest kako je od danas s radom započeo novi, jedinstveni portal Sport023 Udruge zadarskih sportskih novinara. Siguran sam kako vas je ovo „jedinstven“ barem malo zagolicalo i da ste se na tren zapitali zašto jedinstven? E, pa odgovor je vrlo jednostavan. Portal je to u cijelosti posvećen sportu i to onom lokalnom, svima nama najdražem, zadarskom.

Glavni zadatak i cilj koji smo postavili ispred sebe jest objektivno, pošteno i predano izvješćivanje sa sportskih borilišta. U poslu koji je pred nama to će nam svakako biti misao vodilja, nešto čemu ćemo bezuvjetno težiti. Pravom sportskom novinarstvu bez žutila, omalovažavanja i senzacionalizma. U našim člancima glavni će akteri biti sportaši, oni koji nas svojim trudom i odricanjem svaki dan uveseljavaju ali i rastužuju. Politika i političari na ovom vas portalu neće maltretirati u to budite sigurni. Ovaj portal nema vlasnika, grupa smo mladih ljudi, zaluđenih sportom, a tu našu ljubav pokušat ćemo prenijeti na sve vas.

Puno posla već je iza nas. Prije nekoliko mjeseci kada je ideja o pokretanju ovog projekta bila tek u povojima, činilo se kako do ovog trenutka možda nikada neće ni doći. No, ipak je došlo i zbog toga bi zahvalio svima onima koji su nam na tom putu pružili ruku podrške, uvjerili nas da ovo što radimo ima smisla i da za ovakvim portalom ima potrebe.

Veselimo se suradnji s vama, našim čitateljima i zahtijevamo od vas da nam svojim komentarima, prijedlozima i mišljenjima budete partner u kreiranju jednog novog, ljepšeg, zdravijeg i uspješnijeg zadarskog sporta. Vjere imamo, a ni vizije nam ne fali. Još samo vaša podrška!

Jure Perišić

glavni urednik